Image Alt

FAQ

LOGISTICS

Cum aplic în SUA la facultate?

Click aici pentru a citi tot procesul de la A-Z gratuit! Dacă ai nevoie de consiliere personalizată, mă poti contacta completând formularul de mai jos.

Cât costa consilierea cu tine?

Depinde! Dacă dorești să facă consiliere full-time (însemând să te ajut cu tot procesul cap-coadă alături de mentorii mei din SUA), te voi ruga să îmi dai mesaj completând formularul de mai jos. Planurile și prețurile sunt personalizate și diferă de la elev la elev. În momentul de față, nu ofer burse de studiu, însă cei de la Youni Choice au o selecție extraordinară pentru familiile și elevii care au nevoie de ajutor financiar!

Ce se întâmplă dacă îmi doresc doar câteva ore de consiliere cu tine?

Mă poți contacta prin formularul de mai jos menționând câte ore de consiliere ai nevoie și cum te pot ajuta. Voi reveni în cel mai scurt timp.

În cât timp voi primi răspuns?

Maxim 2 zile!

Poate oricine să facă consiliere full-time cu tine?

Depinde. Dacă elevul/eleva vine pe ultima sută de metri (sfârșitul clasei a 11-a/ începutul clasei a 12-a) la consiliere fără rezultate obținute pe parcursul liceului, nu voi putea acomoda cerința. Dacă elevul/eleva sau părinții mă contactează la începutul licelui, pot ajuta în formarea dosarului de la început! Îmi selectez clienții full-time pe baza dosarului sau potențialui academic. 🙂

Dacă nu îmi permit consiliere, ce pot face?

Am conceput website-ul în așa măsură încât cei care nu își pot permite consultanță personalizată să citească și să înțeleagă tot procesul singuri. Cu toate că postările nu sunt necesar egale cu consultanță personalizată, te ajută mai îndeaproape să înțelegi ce înseamnă să aplici în America, care sunt pașii, cum trebuie să te pregătești, ce resurse ai disponibile, ș.a.m.d.

Când ar trebui să îți dau mesaj pentru a avea loc la consultanță full-time?

Dacă ai un dosar foarte bine pregătit, îți recomand să mă contactezi în semestrul al doilea, clasa a XI-a! Locurile se dau repede, dar este posibil să am 1-2 locuri disponibile în vara dinainte de clasa a XII-a.

Dacă părinții mei doresc să discute cu tine, putem aranja un telefon?

Completează formularul de mai jos și voi reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp. Din cauza timpului limitat din program, nu pot face promisiuni, dar voi încerca să acomodez cât mai multe cerințe.

Consilierea cu tine include și alți mentori?

Da! Cum îmi place să spun, it takes a village. Chiar dacă cunosc tot procesul, adesea includ colegi care mă ajută cu diferite opinii, vin la meeting-uri, cunosc și ajută elevii. Cel mai des, prietenul meu, Moaz (Harvard ’23) mă ajută când am mai mulți elevi pe linia de așteptare. Moaz este unul dintre cei mai buni consilieri pe care îi cunosc, lucrând cu mai multe firme de consultață și oferind sugestii ce pot face diferența în aplicația ta. 🤗

Pot veni la consiliere pentru o ora chiar daca nu sunt clasa a XI-a sau a XII-a?

Da! Ne putem vedea la câteva ore individuale pentru a ne uita peste dosarul tău și a decide împreună care sunt următorii pași.

Pot să îmi rezerv loc din timp?

Datorită volumului mare de cereri, din păcate, nu pot acomoda acest lucru.